Fan Zone

Press konferencija Udruženja navijača Crvene Zvezde iz Brčkog (VIDEO)

Udruženje navijača Crvene Zvezde u Brčkom, organizovaće dobrotvornu veče za obnovu zadužbine cara Dušana-manastira Sveti Arhangeli u Prizrenu.

Dobrotvorno veče, prema ranije utvrđenom datumu, biće održano 27. februara u kulturno administrativnom centru “Patrijarh srpski Pavle”, u Brčko distriktu. Prisutnim novinarima, povodom predstojećeg događaja, obratili su se Pero Rikanović , sekretar Udruženja Navijača Crvene Zvezde u Brčkom i Dejan Šakotić, član Skupštine Udruženja navijača Crvene Zvezde.

Udruženje navijača Crvene Zvezde iz Brčkog, koje je zvanično oformljeno 2018. godine, naširoko je poznato prema senzibilitetu kojeg posjeduju prema onima kojima je pomoć neophodna. Pomenuto udruženje učestvovalo je u nekolicini humanitarnih akcija koji su bile od vitalnog značaja onima kojima je pomoć namijenjena.

Tako je, prema Rikanovićevim riječima, između ostalih,  obezbijeđena pomoć Borisu Bjedovu u iznosu od 1000 konvertibilnih maraka. Takođe, našem sugrađaninu Predragu Šariću, kojeg očekuje transplatacija bubrega, prikupljena je finansijska pomoć u iznosu od 1000 konvertibilnih maraka.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.