Atletika

Španovićeva otkrila kada će završiti profesionalnu karijeru

Ivana Španović je objavila kada joj je cilj da završi profesionalnu karijeru.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je danas u razgovoru za Radio Beograd 1 najavila da joj je cilj da karijeru završi na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu koje će se održati 2022. godine.

Vidjela sam sebe na najvišem stepeniku i na prethodnim Igrama u Riju, ali definitivno je manjkalo sreće ili nije bilo vijreme i nije bio trenutak da se baš ja okitim lovorovim vjenčićem tamo. U svakom slučaju, posle toga sam nastavila sa još posvećenijim radom i mislim da bi Tokio trebalo da bude definitivno moj zenit gde bi sve što posjedujem, umem, znam, želim, trebalo da izrazim na najbolji mogući način u tom momentu, a svakako da sam motivisana, inspirisana, jer ću imati još veću konkurenciju nego u Riju.

Sve to pridaje veći značaj svakom mom treningu na putu do ostvarenja cilja. A posle Tokija, slijedi Svetsko dvoransko prvenstvo u beogradskoj Areni i moja ogromna želja jeste da to upravo, pred svojom publikom, bude takmičenje na kome ću da spustim zavjesu na svoju karijeru u skoku udalj.

Rekla je Ivana Španović za Radio Beograd 1.

Juče je u Monaku odlučeno da Svetsko dvoransko prvenstvo bude održano baš u “Štark areni”.

Izvor

Facebook Komentari