Atletika

Prnjavor okupio atletičare, Cross pokupio medalje!

Prnjavor je minulog vikenda ugostio 113 takmičara koji su se borili za medalje tokom pojedinačnog prvenstva Republike Srpske u cross trčanju. Atletski klub Cross iz Brčkog, nastavio sa bogaćenjem ovogišnje biogfrafije atletičara.

Trinaest klubova učesnika, organizator prvenstva, AK San ugostio je na odličan način i omogućio kvalitetnu trkačku borbu na cross trasi u Prnjavoru.

Brčanski klub, svoje predstavnike minulog vikenda, imao je u kategorijama juniora, pionira i cicibana.

U poslednje pometnuoj kategoriji, na pobjedničkom podijumu, našla se i Sara Tomić koja je tokom trke na 600 m zauzela visoku 3. poziciju.

Medaljama su se okitili i Benjamin Topčagić, vrhunska predstava na distanci dugoj 2.000 metara, u kategoriji mlađih pionira. Zauzeo je 2. poziciju. Odmah iza Benjamina, na podijumu se našao i njego klupski kolega, Nikolaj Stanić, sa tek mizerno slabijim vremenom tokom iste discipiline.

Amar Terzić, Ognjen Lazarević, Marija trkulja, Nađa Stjepanović, Milka Kojić, Amrin Begović, Danis Avdić, Fejsal Bričić i Vladimir Đorđić takođe su branili boje Atletskog Kluba Cross na minulom prvenstvu ali su ovog puta ostali uskrećeni odličja, što svakako ne umanjuje kolektivni uspjeh i zadovoljstvo čelnih ljudi kluba.

Atletski klub Cross uveliko radi na organizaciji Cross trke u Brčkom, koja bi u narednom periodu trebala da se održi u našem gradu i nadamo se, pređe u tradicionalnu smotru atletike.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.