Atletika

Na 4. Mitingu budućih šampiona u Beogradu, Atletski klub Cross osvojio jubilarnu 100 medalju!

Minulog vikenda, u prijestonici Srbije, održan je 4. Miting budućih šampiona za atletičare i atletičarke, na kojem je učešće uzeo i Atletski klub Cross iz Brčkog. Predstavnici istoimenog kluba nastavili su niz uspješnih rezultata na respektabilnim takmičenjima i uspjeli da na ovom mitinug osvoje, 100, jubilarnu medalju.

Na ovogodišnjem mitingu u Beogradu, održanom u Atletskoj dvorani, u najboljem svijetlu su se pokazali sprinteri koji su u Brčko donijeli četiri medalje. Tri srebrne i bronzanu medalju.

U kategoriji starijih pionirki, svoj nastup na 200 m, bornzanom medaljom je krunisala Tea Knebl.  Osvajač srebrene i bronzane medalje je Danis Avdić u disciplinama 200 metara i 60 metara.

U tehničkoj disciplini skok u dalj, nastupio je Nikolaj Stanić i izvanrednom predstavom obezbijedio bronzanu medalju.

Omar Džanić, Danijela Perić i Sara Subotić nastupali su takođe u disciplini sprint ali su ostali bez medalja u svojim nastupima.

U disciplini bacanje kugle, svoje ušešće zabilježili su i Ivana Blažić i  Đorđe Simikić, dok su u disciplini na 1000 m nastupili Vladimir Maleš, Seid Hodžić, Arsenije Katanić, i na 600m Bojana Novak, Marija Trkulja, Teodora Bogićević.

Milica Miljanić, Nađa Stjepanović nastupile su u disciplini brzo hodanje.

Uprava kluba i treneri čestitaju osvajačima medalja i na jubilarnoj stotoj medalji za klub ove godine ali i onima koji su za kratko ostali bez medalja ali na adekvatan način predstavljali svoj klub na beogradskom mitingu.

Sledeće takmičenje je 22-og u beogradskoj atletskoj dvorani gdje će članovi kluba Cross staviti krunu na ovogodišnji takmičarski kalendar koji je bio izuzetno uspješan i ohrabrujući pred predstojeće izazove.

Facebook Komentari